Ο Στέλιος Ντότσιας, διευθυντής τηςGlobaltraining Ελλάδας θα συνομιλήσει με διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής αγοράς για το ειδικό βάρος των επαγγελματικών πιστοποιήσεων στον χρηματοοικονομικό τομέα, σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 18.00, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών.

Στη  συζήτηση πάνελ συμμετέχουν ο  Νίκος Βουτυχτής, Assistant General Manager  Group Finance της Εθνικής Τράπεζας, ο Βασίλης Μονογιός, Partner  GrantThornton και η Τζιωρτζίνα Τζεβελέκου, στέλεχος Διαχείρισης Χρηματοοικονομικών Κινδύνων της KPMG.

Θα μιλήσουν σχετικά με την κατάρτιση που πρέπει να έχει κάποιος σήμερα προκειμένου να ανελιχθεί επαγγελματικά στον κλάδο των χρηματοοικονομικών και το πώς οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις διασφαλίζουν ότι ο κάτοχός τους έχει τις γνώσεις που απαιτούν οι σύγχρονοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό συστήνουμε έγκαιρη προσέλευση στις 18:00.

 

Ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις της Globaltraining τον Ιανουάριο ΕΔΩ.

 

Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από τους 100mentors, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει career & academic services στα καλύτερα σχολεία και πανεπιστήμια του κόσμου, βοηθώντας τους υποψηφίους να κάνουν το επόμενο βήμα στην ακαδημαϊκή ή επαγγελματική τους πορεία, συνδέοντάς τους με τον μέντορά τους.