Ενημερωθείτε στις εκδηλώσεις της Globaltraining σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Ο διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός Globaltraining παρουσιάζει τα περιζήτητα εκπαιδευτικά προγράμματα του, στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, οι απόφοιτοι πανεπιστημίων, αλλά και τα στελέχη που επιθυμούν να εξελίξουν την καριέρα τους στο πεδίο των οικονομικών, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις  ACCA για λογιστική και financial management, CFA για διαχείριση επενδύσεων, CIA στο πεδίο του εσωτερικού ελέγχου,  CIPR στο αντικείμενο της στρατηγικής διαχείρισης δημοσίων σχέσεων και DipIFR για τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.

Το Open Day της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, ώρα 18.00, στο εκπαιδευτικό κέντρο της Globaltraining (Λεωφ. Μεσογείων 265, Ψυχικό, δίπλα από το σταθμό μετρό Χολαργού). Στο πλαίσιο του Open Day, ο Στέλιος Ντότσιας, διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας, θα παρουσιάσει το αντικείμενο των πιστοποιήσεων που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός και θα αναλύσει το πώς οι επαγγελματικοί τίτλοι με διεθνές αντίκρισμα μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για μια επιτυχημένη καριέρα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, θα απαντήσει σε ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων σχετικά με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας σήμερα και τις παραμέτρους που καθορίζουν την επαγγελματική ανέλιξη, στο ευρύ πεδίο των οικονομικών.

Η Globaltraining θα διοργανώσει εκδήλωση παρουσίασης των επαγγελματικών τίτλων στο Ηράκλειο Κρήτης, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου (Ξενοδοχείο LATO, ώρα 18.00) και στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου (Ξενοδοχείο Electra Palace, ώρα 18.00). Μέσα από τις ενημερωτικές εκδηλώσεις, η Globaltraining έρχεται πιο κοντά στους σπουδαστές εκτός Αθηνών, δίνοντάς τους πολύτιμη πληροφόρηση για τις επιλογές που έχουν, όσον αφορά το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 2011, η Globaltraining παρέχει στους σπουδαστές της τη δυνατότητα distance learning, με συνδυασμό online μαθημάτων και παραδόσεων σε τάξη, έτσι ώστε αυτοί να έχουν πρόσβαση στις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες της, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Globaltraining διοργάνωσε εκδήλωση στο πλαίσιο του Money Show στις 8 Ιανουαρίου στο Hilton. O κος Ντότσιας συνομίλησε με διακεκριμένα στελέχη της αγοράς για το ειδικό βάρος των επαγγελματικών πιστοποιήσεων στον χρηματοοικονομικό τομέα. Στη  συζήτηση πάνελ συμμετείχαν ο Νίκος Βουτυχτής, Assistant General Manager – Group Finance της Εθνικής Τράπεζας, ο Βασίλης Μονογιός, Partner  Grant Thornton και ο κος Δημήτρης Καρύδας, Head of Office of the co-CEΟ της Εθνικής Τράπεζας. Μίλησαν σχετικά με την κατάρτιση που πρέπει να έχει κάποιος σήμερα προκειμένου να ανελιχθεί επαγγελματικά στον κλάδο των χρηματοοικονομικών και το πώς οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις διασφαλίζουν ότι ο κάτοχός τους έχει τις γνώσεις που απαιτούν οι σύγχρονοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί.

Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από τους 100mentors, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει career & academic services στα καλύτερα σχολεία και πανεπιστήμια του κόσμου, βοηθώντας τους υποψηφίους να κάνουν το επόμενο βήμα στην ακαδημαϊκή ή επαγγελματική τους πορεία, συνδέοντάς τους με τον μέντορά τους.

Δηλώσεις συμμετοχής για τις εκδηλώσεις στο email: info.gr@globaltraining.org

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία δημοσίων σχέσεων My Publics.

Σχετικά με την Globaltraining

Η Globaltraining είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, με εξειδίκευση στην παροχή προγραμμάτων σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση περιζήτητων επαγγελματικών τίτλων (ACCA, ACA, CFA, CIA, ADIT, CIPR). Η παρουσία της Globaltraining στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1996 και εδραιώθηκε το 2000. Αναλαμβάνει για λογαριασμό των μεγαλύτερων διεθνών λογιστικών και ελεγκτικών εταιρειών (BDO, Deloitte, EY,Grant Thornton, KPMG, PwC κ.λ.π.) την εκπαίδευση των στελεχών τους στο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ορκωτών λογιστών-ελεγκτών ACCA και ACA. Επίσης είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που επιλέγουν οι μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις και δημόσιοι για την εκπαίδευση των στελεχών στη χρηματοοικονομική, λογιστική και ελεγκτική.

Από το 2011, η Globaltraining καινοτομεί στο πεδίο του distance learning, προσφέροντας το πρόγραμμα ACCA σε υβριδική μορφή (συνδυασμός distance learning/ classroom) και δίνοντας στους σπουδαστές εκτός Αττικής τη δυνατότητα να παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως, μέσω της ειδικά σχεδιασμένης on-line πλατφόρμας της Globaltraining.