Η Globaltraining διοργανώνει εκδηλώσεις παρουσίασης των επαγγελματικών τίτλων που παρέχει, στο Ηράκλειο Κρήτης, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου (Ξενοδοχείο LATO, ώρα 18.00) και στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου (Ξενοδοχείο Electra Palace, ώρα 18.00).

Μέσα από τις ενημερωτικές εκδηλώσεις, η Globaltraining έρχεται πιο κοντά στους σπουδαστές εκτός Αθηνών, δίνοντάς τους πολύτιμη πληροφόρηση για τις επιλογές που έχουν, όσον αφορά το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι, από το 2011, η Globaltraining παρέχει στους σπουδαστές της τη δυνατότητα distance learning, με συνδυασμό online μαθημάτων και παραδόσεων σε τάξη, έτσι ώστε αυτοί να έχουν πρόσβαση στις υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες της, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους.

 

Ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις της Globaltraining τον Ιανουάριο ΕΔΩ.

 

Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από τους 100mentors, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει career & academic services στα καλύτερα σχολεία και πανεπιστήμια του κόσμου, βοηθώντας τους υποψηφίους να κάνουν το επόμενο βήμα στην ακαδημαϊκή ή επαγγελματική τους πορεία, συνδέοντάς τους με τον μέντορά τους.