Αυξημένη η ζήτηση για πιστοποιημένους επαγγελματίες στον χρηματοοικονομικό κλάδο.

Εάν ο κλάδος των χρηματοοικονομικών και της λογιστικής είναι το πάθος σας και επιδιώκετε μια σίγουρη κι επιτυχημένη καριέρα εντός ή εκτός συνόρων, τότε αυτή είναι μια εκδήλωση στην οποία αξίζει να είστε παρόντες!

Τις νέες προοπτικές καριέρας στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά, θα παρουσιάσει εκπρόσωπος του ACCA, του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών, στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει η Globaltraining την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 18:00, στο εκπαιδευτικό κέντρο της, στο Νέο Ψυχικό (Λεωφ. Μεσογείων 265, δίπλα στο σταθμό μετρό Χολαργού).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων αλλά και σε νεότερα στελέχη και φοιτητές που σκοπεύουν να ακολουθήσουν καριέρα στον ευρύτερο τομέα των χρηματοοικονομικών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως μπορούν να διαπρέψουν στην ελληνική και τη  διεθνή αγορά και πως, με την επαγγελματική πιστοποίηση ACCA – η οποία χορηγείται  από το Διεθνές Σώμα – μπορούν να απογειώσουν την επαγγελματική τους ανέλιξη. Σημαντικό είναι το γεγονός πως η γνώση αυτή θα προέλθει από καταξιωμένους εκπροσώπους του τομέα και πιο συγκεκριμένα, από τον εκπρόσωπο του ACCA, κύριο Abdul Goffar, καθώς και από τον Επικεφαλής της Globaltraining Ελλάδας, κύριο Γιώργο Λαμπερτίδη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις προοπτικές εξέλιξης των στελεχών του κλάδου. Επιπλέον θα συμμετέχουν οι κ.κ. Μάνος Καπιζιώνης, Καρολίνα Σίσκου, Μάριος Γκίκας και Κοσμάς Μανέτας, οι οποίοι θα μοιραστούν προσωπικές τους εμπειρίες από τις σπουδές τους στο ACCA και το όφελος που αποκόμισαν από αυτές.

  «Είναι  μεγάλη η χαρά μας για την ημερίδα που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το ACCA  με σκοπό την ενημέρωση για το πρόγραμμα αλλά και για τις ευκαιρίες καριέρας που δημιουργούνται από αυτή την επιλογή. Δηλώνουμε αισιόδοξοι ως προς την ζήτηση πιστοποιημένων επαγγελματιών από την αγορά του σήμερα, και πολύ πιο σίγουροι για την αγορά του αύριο», δηλώνει ο Γιώργος Λαμπερτίδης, Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας.

  «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτήν την εκδήλωση με την Globaltraining, τον μεγαλύτερο εγκεκριμένο εκπαιδευτικό φορέα μας στην Ελλάδα» δηλώνει ο Abdul Goffar, επικεφαλής ACCA Δυτικής Ευρώπης. «Πρόσφατα, το ACCA και το ΣΟΕΛ, υπέγραψαν μια καινούργια στρατηγική συνεργασία που υποστηρίζει τους επαγγελματίες του κλάδου ακόμα περισσότερο».

 Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει networking cocktail, στο οποίο όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και για πληροφορίες και OnLine εγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα  https://globaltraining.org/accaevent/ ή να τηλεφωνήσετε  στο 210 6722868.

 

Συμπληρωματικές πληροφορίες:

Η Globaltraining είναι ACCA Platinum Partner, χάρις στην προσήλωση που επιδεικνύει, εδώ και πολλά χρόνια, στην επαγγελματική επιμόρφωση των σπουδαστών της, αλλά και στο υψηλής ποιότητας πρόγραμμα σπουδών που έχει δημιουργήσει για το ACCA.

Το ACCA (Διεθνές Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών) είναι ο παγκόσμιος οργανισμός για επαγγελματίες λογιστές, καθώς προσφέρει κορυφαία επαγγελματική πιστοποίηση σε ανθρώπους με ικανότητες και φιλοδοξίες, που επιδιώκουν μια κερδοφόρα καριέρα σε λογιστική, χρηματοοικονομικά και διοίκηση σε όλο τον κόσμο. 

Το ACCA δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα έχοντας υπογράψει το πρώτο Σχέδιο Κοινής Εξέτασης (JES) με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών (ΣΟΕΛ) το 2009. Το ACCA και το ΣΟΕΛ συνεργάζονται για το όφελος του επαγγέλματος των χρηματοοικονομικών στην Ελλάδα, αυξάνοντας τα standards και εξασφαλίζοντας τα κατάλληλα μέσα για την επιτυχία τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Οι Έλληνες φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο κοινό πρόγραμμα του ACCA-ΣΟΕΛ (Joint Examination Scheme), δείχνουν να έχουν ψηλότερους δείκτες επιτυχίας από τους γενικούς δείκτες παγκοσμίως “

Το ACCA διατηρεί ισχυρές σχέσεις με μια σειρά μεγάλων εταιρειών λογιστικής, όπως η EY, η Deloitte PwC, η Grant Thornton, η SOL Crowe, η KPMG και η Mazars, καθώς και πανεπιστήμια και εκπαιδευτικούς εταίρους που υποστηρίζουν την πιστοποίηση. Το 2016 το ACCA ξεκίνησε ένα ετήσιο πρόγραμμα πρακτικής παράλληλα με το ΣΟΕΛ και έχει τοποθετήσει με επιτυχία πάνω από 50 νέους Έλληνες απόφοιτους σε μεγάλες εταιρείες λογιστικής μέχρι σήμερα.